Cостанок со жени Ромки во Штип на ден 17.06.2021

Состанокот со жените овозможи анализа и дефинирање на проблемите и потребите со кои се соочуваат жените ромки во општина Штип.

 

 

   

Сподели:

Повеќе објави

Средба со градоначалникот на општина Конче

На 2.12.2021год. жените од село Конче одржаа работна средба со градоначалникот на општина Конче г-н Златко Ристов. На средбата тие ги презентира предлог барањата за решавање проблемите со кои

Средба со градоначалникот на Струмица

Организација на жени Струмица, во соработка со Комисијата за еднакви можности на жените и мажите на Општина Струмица, на 29.11.2021 год. организираше дебата, на која се презентираа