Најави се

Регистрација

Профил

“ВКЛУЧИ СЕ – ПОБАРАЈ ГЛАСНО!“

Средба со координаторка за еднакви можности и со членови на КЕМЖМ

На 21.09 во просториите  на Едукативниот центар во општина Босилово се одржа средба на која учествуваа координаторката за еднакви можности на општината и пет члена на Комисијата за ЕМЖМ при Советот на општина Босилово. На средбата тие беа запознаени со планираните активности. Претставниците на локалната самоуправа изразија голем интерес за идна соработка, особено во насока на изработка на Програмата за еднакви можности.

Сподели:

Повеќе објави

Средба со жените ромки од Штип

Во Штип на 13.10, се оддржа средба со група на активни жени ромки од Штип во поддршка на здружението „Черења“. На работната средба учесничките ги

Средба со жените во Штип

На 26 септември во Хотел Изгрев се одржа средба со жените од општина Штип. На средбата се разговараше за предизвиците и проблемите со кои се