Најави се

Регистрација

Профил

“ВКЛУЧИ СЕ – ПОБАРАЈ ГЛАСНО!“

Средба за сработеното во с.Табановце

На 29.01.2022год. се одржа средба со жените од работниот тим во селото Табановце. На средбата се дискутираше за тоа што е сработено во 2021 година, кои нивни предлози влегоа во буџетот на Општина Куманово за 2022 и за идни активности. Во новиот буџет на општината влезени се следните барања: 

  • Изградба на фекална канализација во село Табановце 
  • Реконструкција на ООУ „Браќа Рибар“

 

Сподели:

Повеќе објави

Средба за сработеното во с.Пчиња

На 30.01.2022год. беше одржана средба и со жените од работниот тим во селото Пчиња. На средбата се дискутираше за сработеното во 2021 година, и нивните

Средба со градоначалникот на општина Конче

На 2.12.2021год. жените од село Конче одржаа работна средба со градоначалникот на општина Конче г-н Златко Ристов. На средбата тие ги презентира предлог барањата за решавање проблемите со кои

Средба со градоначалникот на Струмица

Организација на жени Струмица, во соработка со Комисијата за еднакви можности на жените и мажите на Општина Струмица, на 29.11.2021 год. организираше дебата, на која се презентираа