Најави се

Регистрација

Профил

“ВКЛУЧИ СЕ – ПОБАРАЈ ГЛАСНО!“

Средба за сработеното во с.Пчиња

На 30.01.2022год. беше одржана средба и со жените од работниот тим во селото Пчиња. На средбата се дискутираше за сработеното во 2021 година, и нивните барања опфатени во буџетот на Општина Куманово за 2022год. како и за идни активности. Во буџетот вклучени се  следните нивни барања: 

  • Изработка на техничка документација за  прочистителна станица за вода во село Пчиња 
  • Реконструкција на улици во село Пчиња (крак 1 и 2) 
  • Реконструкција на подрачното училиште ООУ „Браќа Миладиновци“ во село Пчиња

Сподели:

Повеќе објави

Средба со градоначалникот на општина Конче

На 2.12.2021год. жените од село Конче одржаа работна средба со градоначалникот на општина Конче г-н Златко Ристов. На средбата тие ги презентира предлог барањата за решавање проблемите со кои

Средба со градоначалникот на Струмица

Организација на жени Струмица, во соработка со Комисијата за еднакви можности на жените и мажите на Општина Струмица, на 29.11.2021 год. организираше дебата, на која се презентираа