Најави се

Регистрација

Профил

“ВКЛУЧИ СЕ – ПОБАРАЈ ГЛАСНО!“

Работилница за застапување во с.Табановце

На 2.10.21 год. во с. Табановце се одржа работилница на која се изработи план за застапување на две барања  до општина Куманово, за решавање на проблемите од немање на канализација и нефункционален водовод, а кои директно ги засега и жените од оваа заедница.
На работилницата беа одредени жените кои ќе го спроведуваат овој процес, како и дискусија за содржината на барањата кои ќе се поднесат до општината.
         

Сподели:

Повеќе објави

Средба за сработеното во с.Пчиња

На 30.01.2022год. беше одржана средба и со жените од работниот тим во селото Пчиња. На средбата се дискутираше за сработеното во 2021 година, и нивните

Средба со градоначалникот на општина Конче

На 2.12.2021год. жените од село Конче одржаа работна средба со градоначалникот на општина Конче г-н Златко Ристов. На средбата тие ги презентира предлог барањата за решавање проблемите со кои