Најави се

Регистрација

Профил

“ВКЛУЧИ СЕ – ПОБАРАЈ ГЛАСНО!“

Одржана дводневна работилница во Куманово

На 25 и 26 ноември во просториите на општина Куманово ХЗ „Мајка“ одржа дводневна работилница  за изработка на Програмата на Комисијата за еднакви можности на жените и мажите за 2023/25 година и план за работа за 2023 година. На работилницата учествуваа претставници од КЕМЖМ, општинската администрација и жени од локалните заедници.

Сподели:

Повеќе објави

Средба со жените ромки од Штип

Во Штип на 13.10, се оддржа средба со група на активни жени ромки од Штип во поддршка на здружението „Черења“. На работната средба учесничките ги

Средба со жените во Штип

На 26 септември во Хотел Изгрев се одржа средба со жените од општина Штип. На средбата се разговараше за предизвиците и проблемите со кои се