Најави се

Регистрација

Профил

“ВКЛУЧИ СЕ – ПОБАРАЈ ГЛАСНО!“

Пристигнаа контејнери во селото Пчиња

Жените од селото Пчиња како дел од своите застапувачки акции, доставија барање и до ЈП Чистота и зеленило, за поставување на контејнери во селото и организирано собирање на смет. По неколку средби, телефонски јавувања и упорното настојување контијнерите пристигнаа за употреба.

Сподели:

Повеќе објави

Средба за сработеното во с.Пчиња

На 30.01.2022год. беше одржана средба и со жените од работниот тим во селото Пчиња. На средбата се дискутираше за сработеното во 2021 година, и нивните

Средба со градоначалникот на општина Конче

На 2.12.2021год. жените од село Конче одржаа работна средба со градоначалникот на општина Конче г-н Златко Ристов. На средбата тие ги презентира предлог барањата за решавање проблемите со кои