Најави се

Регистрација

Профил

“ВКЛУЧИ СЕ – ПОБАРАЈ ГЛАСНО!“

Отворен ден во општина Конче

На 22.07.2021 год. во општина Конче се реализира отворениот ден, со жени од општината за идентификација на нивните локални потреби.
Од идентификуваните проблеми со кои се соочуваат жените, ќе се приоретизираат неколку и како барање ќе бидат поднесени до општината за нивно решавање.

Сподели:

Повеќе објави

Средба за сработеното во с.Пчиња

На 30.01.2022год. беше одржана средба и со жените од работниот тим во селото Пчиња. На средбата се дискутираше за сработеното во 2021 година, и нивните

Средба со градоначалникот на општина Конче

На 2.12.2021год. жените од село Конче одржаа работна средба со градоначалникот на општина Конче г-н Златко Ристов. На средбата тие ги презентира предлог барањата за решавање проблемите со кои